Structuur

Samenvatting:
 Deze wordt gemaakt wanneer het artikel afgerond is.

Inleiding:
‘’Grootouders zijn ook een betrokken partij bij een echtscheiding. Dit wordt vaak over het hoofd gezien. Grootouders kunnen een belangrijke bron van steun en stabiliteit zijn voor hun kleinkinderen na een ouderlijke echtscheiding.’’ Dit zijn veel voorkomende woorden in mijn bronnen. Er komt nog meer in de inleiding maar deze woorden wil ik zeker gaan gebruiken in mijn inleiding.

Vraagstelling:

Welke  invloed kan een ouderlijke echtscheiding op het contact tussen grootouders en kleinkinderen hebben?

Middenstuk:

Kopje 1: Echtscheiding
In dit kopje wil ik het begrip ‘’echtscheiding’’ verhelderen
Kopje 2: Rol grootouders
In de kopje wil ik iets vertellen over welke rol grootouders hebben wanneer hun kind gaat scheiden.
Kopje 3: Contact met kleinkinderen
In dit kopje wil ik iets vertellen over het contact tussen grootouders en kleinkinderen. Ik wil kijken hoeveel grootouders hun kleinkinderen nog wel mogen zien en hoeveel niet. Ook wil ik kijken over wat voor contact we dan spreken.
Kopje 4: Rechten en wetgeving Nederland
Het CDA wil dat niet alleen ouders, maar ook grootouders bij echtscheidingen een omgangsregeling met hun kleinkinderen kunnen krijgen.

Persoonlijk stukje: Ik wil in mijn artikel ook persoonlijke uitspraken toevoegen van grootouders. Ik wil het liefst contact krijgen met grootouders die bijvoorbeeld hun kleinkind niet mag zien. Wanneer dit niet mogelijk is zal ik het uit een van de boeken halen die ik heb gevonden. Hierin staan veel persoonlijke verhalen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb